Sposób przygotowania

budyń ugotować w/g opisu na opakow.po zagotowaniu się wylać jeszcze ciepły do pucharków 6 szt.Galaretkę rozpuścić w mniejszej ilości wrzątku jak zacznie tężeć wylać na budyń.Wstawić do lodówki śmietanę ubić na sztywno nakładać do szprycy i dekorować deser wyjęty z lodówki,po wierzchu posypać startą czekoladą i podawać.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Amellia

    fajny
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Justyna87

    pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    super szybki i delikatny!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    bardzo smaczny
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    pyszny deser

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !