Sposób przygotowania

Zrobić cytrynową galaretkę według przepisu i odstawić . Ser zmielić 3 razy a potem ucieramy z cukrem i cukrem waniliowym oraz szklanką śmietany na gładziutką masę . Połowę malin zmiksować i dodać do masy , wymieszać . sok i skórkę z cytryny wymieszaj z galaretką i połącz z masą . tortownicę wykładamy biszkoptami . Przełóż masę serowo -malinową wyrównaj wierzch i wstaw do lodówki na 6 godzin . Zrób galaretkę malinową ( obie robimy w połowie wody ) Na wierchu tortu ułóż pozostałe maliny i zalej tężejąca galaretką , a przed podaniem obsyp boki płatkami migdałowymi.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    tom

    fajny
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    edita15

    super
  • 1
    beztytulu
    Opublikowano

    marzenciak1985

    mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    bgs1984

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    IwonaKa

    uwielbiam serniczki,skorzystam z przepisu
  • 1
    original
    Opublikowano

    IwonaKa

    uwielbiam serniczki,skorzystam z przepisu
  • 1
    original
    Opublikowano

    IwonaKa

    uwielbiam serniczki,skorzystam z przepisu
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    świetny
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Michał G

    lubię taki serniczek
  • 1
    original
    Opublikowano

    plocia

    Bardzo fajne z tym twarogiem i malinami, proste i smaczne.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !