Sposób przygotowania

Pieczarki obieramy i ścieramy na tarce o dużych oczkach, podsmażamy na małej ilości oleju i dodajemy jajko, mieszamy i smażymy aż jajko się zetnie - odstawiamy do przestygnięcia.

Na każdy naleśnik nakładamy farsz pieczarkowy i plasterek sera, zwijamy krokiety i panierujemy w mące, jajku i bułce tartej.

Smażymy na oleju ze wszystkich stron na rumiano.

Polecam podawać z czerwonym barszczem.
Smacznego!

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    msmariusz

    palce lizać
  • 0
    original
    Opublikowano

    MagdaeM

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    uwielbiam krokiety z pieczarkami
  • 2
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    muszą być smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Dorota37

    Dawno nie jadłam krokietów

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !