Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Grzanka z serem i parówką

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

bułka 1
sera żółtego kawałek
parówki 1 sztuka

Przepis i sposób przygotowania na: Grzanka z serem i parówką

Bułkę przecinamy na pół.
Parówkę odwijamy z folii. Następnie skośnie kroimy w plasterki.
Ser żółty ucieramy na wiórki.
Na połówkach bułki układamy plasterki parówki. Posypujemy startym serem żółtym.
Pieczemy w rozgrzanym do 200 stopni piekarniku przez ok. 5 minut. Spożywamy na ciepło.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Margo1 03.04.2013 10:00
świetne , podoba mi się
Kekerboom 22.06.2012 16:36
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak