Sposób przygotowania

Mięso pokroić w kostkę i zawinąć każdą kostkę w plasterek boczku.Cebulę obrać , podzielić na cząstki.Nakładać na szpadę przemiennie mięso i cebulę, dobrze posmarować marynatą i grilować do miękkości mięsa.

Komentarze

  • 5
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Zgadzam się.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Seba

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    świetne szaszłyki
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    mięso w mięsie to lubię
  • 2
    original
    Opublikowano

    Aleksandraa

    fajne
  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    takie szaszłyki lubię,pycha zjadło by się
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    zaraz będziemy robić takie szaszłyczki:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !