Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Szaszłyki na szybko

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

cebula 2
marynata
sos sojowy 3 łyżki
olej 2 łyżki
keczup pikantny 5 łyżek
Przyprawa do wieprzowiny klasyczna Prymat 1 łyżka
boczek wędzony 30 plastry
karkówka 1/2 bez kości

Przepis i sposób przygotowania na: Szaszłyki na szybko

Mięso pokroić w kostkę i zawinąć każdą kostkę w plasterek boczku.Cebulę obrać , podzielić na cząstki.Nakładać na szpadę przemiennie mięso i cebulę, dobrze posmarować marynatą i grilować do miękkości mięsa.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ben-ka 23.04.2013 10:03
zaraz będziemy robić takie szaszłyczki:)
alaaa 12.11.2012 18:22
takie szaszłyki lubię,pycha zjadło by się
Aleksandraa 17.08.2012 17:12
fajne
kuklik 29.07.2012 12:50
mięso w mięsie to lubię
RenataZ-et 14.07.2012 21:05
świetne szaszłyki
Seba 06.07.2012 09:05
pycha
gusia1000 30.06.2012 11:57
Zgadzam się.
anja3107 25.06.2012 22:03
pyszne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak