Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

klasyczny schab

Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

schab bez kości 1,5 kg
Marynata w płynie klasyczna Prymat 1 szt
miód 2 lyzki

Przepis i sposób przygotowania na: klasyczny schab

Mieso przekladam do glebokiej miski. Marynata klasyczna Prymat w plynie nacieram mieso i zostawiam pod przykryciem na cala noc. Tuz przed pieczeniem nacieam mieso miodem. Przekladam wszystko z miski ( mieso i marynate, ktora sciekla ) do rekawa i pieke ok. godzine.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Katarzyna59 12.05.2013 15:31
bardzo smaczne
dorotka0000025 08.07.2012 14:04
polecam pomysl na obiad lub jako miesko do kanapek
dorotka0000025 08.07.2012 14:04
polecam pomysl na obiad lub jako miesko do kanapek

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak