Sposób przygotowania

Pieczarki umyć, drobno pokroić, przesmażyć na maśle. Przestudzić. Jajka ugotować na twardo, wystudzić, obrać, przekroić na połowy. Wyjąć, żółtka i rozdrobnić je widelcem. Dodać do nich pieczarki i szczypiorek. Wymieszać, doprawić do smaku. Nałożyć na połówki jajek. Ułożyć na półmisku, polać majonezem.
Majonez można połączyć z jogurtem.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    elka4621

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    elka4621

    super
  • 0
    img_20160310_110707
    Opublikowano

    Hanna5

    ciekawe te jajka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !