Sposób przygotowania

ZIEMNIAKI OBRAĆ.
WYDRĄŻYĆ W NICH DOŚĆ DUŻE DZIURY.
MIĘSO MIELONE DOPRAWIĆ DO SMAKU DODAĆ BUŁKĘ CZERSTWĄ ,BUŁKĘ TARTĄ ,ORAZ POKROJONĄ W KOSTKĘ CEBULKĘ I PODSMAŻONA NA ZŁOTY KOLOR DODAĆ JAJKO,I WSZYSTKO RAZEM WYMIESZAĆ .
MIĘSO WŁOŻYĆ DO WYDRĄŻONEGO ZIEMNIAKA ,POTEM UŁOŻYĆ NA BRYTFANNIE I PIEC W TEMP 200*C OK 1 GODZINY . POTEM WYJĄC I POŁOŻYĆ SER ŻÓŁTY I JESZCZE RAZ WŁOŻYĆ DO PIEKARNIKA NA OK 10 MINUT .
PODAWAĆ Z KECZUPEM.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    elka4621

    świetny pomysł
  • 0
    img_20160310_110707
    Opublikowano

    Hanna5

    chętnie wypróbuję te ziemniaki
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Izka192

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !