Sposób przygotowania

Krok 1 / 7

Ryż ugotować wg przepisu na opakowaniu, odcedzić, przestudzić i wysypać z torebki. Do mięsa dodać pokrojoną w kostkę cebulę, jajko, ryż, pieprz i przyprawę w płynie.


Komentarze

  • 0
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    dobre
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    nigdy nie jadłem salaty na ciepło
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kasiek

    ojj jak ja dawno nie jadłam takich tradycyjnych gołąbków
  • 1
    56
    Opublikowano

    Sroczka

    Bardzo pomysłowe. Takich gołąbków jeszcze nie jadłam. Zapowiadają się smakowicie.
  • 1
    papryka
    Opublikowano

    adelajda

    nigdy nie robiłam w sałacie ale muszę spróbować :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !