Sposób przygotowania

Ziemniaki ugotować pod przykryciem potem odcedzić i przecisnąć przez praskę , cebule i pieczarki oczyszczamy , opłukać dokładnie, drobno posiekać i podsmażyć i połączyć z ziemniakami , żółtkami oraz ubitą pianą z białek , doprawić do smaku .Przygotowana masę przekładamy do formy wysmarowanej tłuszczem i posypaną bułką tartą , wyrównać powierzchnię posypujemy jeszcze serem żółtym najlepiej twardym jak byśmy mięli a potem już możemy zapiekać w gorącym piekarniku.

Komentarze

  • 1
    beztytulu
    Opublikowano

    marzenciak1985

    mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    bgs1984

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewaa

    pychota
  • 0
    20150517_195210
    Opublikowano

    agaK.

    pycha.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !