Sposób przygotowania

Żelatynę rozpuścić w gorącej wodzie i pozostawić do ostygnięcia.Serek wymieszać z cukrem pudrem, ubitą na sztywno śmietanowym oraz 2/3 rozpuszczonej żelatyny.Powstałą masę podzielić na dwie części. Jedną pozostawić białą. Do drugiej dodać mus truskawkowy, pokrojone w kostkę truskawki oraz pozostałą żelatynę.Na dnie tortownicy poukładać biszkopty, wylać na nie masę truskawkową a na to masę białą . Potem dodać na wierzch pokrojone truskawki poukładać i można jeszcze poukładać biszkopty i to całość zalać tężejącą galaretka truskawkowa . Włożyć do lodówki na ok 2 godzin

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    elka4621

    smakowite
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Megi

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !