Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

potrawka z patisonami

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

marchew
seler
cebula biała
pomidory bez skóry 3
sól, pieprz
olej do smażenia
patison kilka szt
papryka czerwona

Przepis i sposób przygotowania na: potrawka z patisonami

marchewkę i seler zetrzeć na tarce o dużych otworach.cebulę zeszklić na rozgrzanym na patelni oleju.dorzucić patisony,paprykę,marchewkę,seler,sól i przyprawy.mieszając,podsmażyć wszystko razem,po czym dodać rozdrobnione pomidory.dusić do miękkości.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

annamariakowalczyk3 23.07.2010 06:10
pyszne.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak