Sposób przygotowania

Palmę utrzeć z cukrem i cukrem waniliowym, stopniowo dodawać jajka i cały czas ucierać. Wszystkie sypkie składniki dokładnie wymieszać. Do utartej z cukrem i jajkami palmy dodawać na przemian sypkie składniki, mleko i marmoladę. Dokładnie wymieszać. Ciasto przelać do wysmarowanej blaszki (ja użyłam foremki w kształcie misia, ale można użyć innej), wyrównać powierzchnię. Piec w 180 stopniach przez ok.45 minut (sprawdzić patyczkiem). Ciasto przestudzić i polać dowolną polewą czekoladową.

Komentarze

  • 1
    img_20160310_110707
    Opublikowano

    Hanna5

    apetyczny ten miś!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Magdalena/Madija

    fajny;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    ilka_86

    ale fajny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andysz

    ale ładny;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kas2

    o jaki genialny!
  • 1
    56
    Opublikowano

    Sroczka

    Fajny misiaczek.
  • 1
    original
    Opublikowano

    IwonaKa

    ślicznie wyglada i na pewno smaczny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !