Sposób przygotowania

pieczarki oczyścić,umyć,wrzucić na rozgrzane masło wraz z posiekaną cebulą,podlać niewielką ilością wody,dusić do miękkości.pod koniec duszenia wymieszać z pokrojoną w drobno kapustą pekińską.doprawić do smaku solą i pieprzem.podawać na ciepło

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    annamariakowalczyk3

    uwielbiam kapustę pekińską.
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Ja też przepadam za pekinką :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Smakosz6

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Justyna87

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !