Sposób przygotowania

Jajka gotujemy na twardo czyli około 8minut. Cebulę obieramy i kroimy w kosteczkę. Na patelni rozgrzewamy olej i podsmażamy mięso mielone z cebulką. Następnie obieramy jajka, przekrawamy je na pół, wyjmujemy żółtka. Żółtka mieszamy z mięsem mielonym i posiekanym drobno szczypiorkiem. Do smaku dodajemy koperek, pieprz ziołowy i sól. Dokładnie mieszamy. Z farszu tworzymy kulki i kładziemy je na białka. Na wierzch każdego faszerowanego jajka kładziemy odrobinę majonezy i ketchupu. Wkładamy do lodówki na co najmniej 20 minut. Smacznego!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Andysz

    pychotka;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Janek

    tradycyjna pyszność

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !