Sposób przygotowania

Śliwki wędzone, najlepiej polskie bez pestek owijać cienkimi plasterkami boczku. Spinać wykałaczką.
Zapiekać w piekarniku korzystając z opcji grill około 10 minut.
Można mniej- zależy czy boczek ma być bardzo chrupiący.
Moi domownicy uwielbiają mocno wypieczone:) Polecam bardzo smaczna przekąska.

Komentarze

  • 2
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    pyszota! sliwki wędzone też lubię
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Aneta2604

    wygląda apetycznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    M. Monroe

    ciekawy przepis ...
  • 1
    papryka
    Opublikowano

    adelajda

    to musi byc smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !