Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Chrupiąca sałatka

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

roszponka 100 g
truskawki świeże 20 sztuk
orzechy nerkowca 20 gram
ser kozi

Przepis i sposób przygotowania na: Chrupiąca sałatka

Roszponkę umyć i osuszyć.Dodać pokrojony w kosteczkę ser i kawałki truskawek.Na koniec dodajemy chrupiący akcent-orzechy nerkowca.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

smerfetka79 07.08.2012 22:14
zdrowie na talerzu:))a roszponki..dawno juz nie jadłam
Rafał10 22.06.2012 09:25
ale pycha ! Kocham roszponkę :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak