Sposób przygotowania

Mak zalać wrzatkiem mieszac i gotować ok 10 min wlac mleko i przegotowac. Dodac zmielone bakalie, pół kostki masła 6 łyżek cukru i olejek migdałwy mieszajac podgotowac.Chałke i bułki pokroic cieńko. Nastepnie układac do miski warstwowo; kazda warstwe zalewac makiem.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Dariusz10

    Siostra - Robisz najlepsze:)
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Krzysztof42

    nie przepadam
  • 7
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Nie bardzo :/
  • 4
    original
    Opublikowano

    rakow2

    nie lubię
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Marcin Vw1

    trzeba sprobowac
  • 5
    no-image
    Opublikowano

    Barbara55

    nie smakują mi
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    kto wie - ciekawe
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    kto wie - ciekawe
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Katarzyna99

    moje ulubione:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    adam1f

    znakomite

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !