Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zupa z mrożonego szpinaku

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kości 1/2 kilograma
szpinak mrożony 25 dag.
mąka 2 łyżki
śmietana 1/2 szklanki
margaryna 1/5 kostki
sól - do smaku
włosczyzna - -

Przepis i sposób przygotowania na: Zupa z mrożonego szpinaku

Z kości oraz warzyw ugotować wywar, odcedzić. Do wywaru dodać szpinak, gotować. Mąkę rozmieszać ze śmietaną, połączyć z zupą. zagotować, posolić do smaku. Dodać margarynę. SMACZNEGO !!!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak