Sposób przygotowania

*kaszę ugotować wg przepisu na opakowaniu
*cebulę i mięso pokroić iwrzucić do garnka
*dodać olej, posypać kucharkiem i podlać wodą
*dusić pod przykryciem
*dodać pokrojone pieczarki i paprykę, dusić
*na koniec wylać ze słoika mieszankę (groszek, kukurydza, marchew) wraz z zalewą
*dodać przecier, dobrze wymieszać
*delikatnie zagęścić maką z wodą
*przyprawić kucharkiem

Bardzo ważnym elementem jest zalewa, ponieważ nadaje ona smak.
smacznego!!!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Kuchareczka2

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    beatkaa153

    za gryczaną nie przepadam ale Twoja wygląda smacznie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    ja też za gryczaną nie przepadam ale chętnie bym wypróbowała.
  • 0
    original
    Opublikowano

    krystyna330

    Robię bardzo podobne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !