Sposób przygotowania

Margarynę stopić, przestudzić. Jajka utrzeć z cukrami, dodawać na przemian mąkę zmieszaną z proszkiem, colę i margarynę. Ciasto podzielić na 2 części, do 1 dodać kakao do 2-mąkę. Na tortownicę o średnicy 24cm małymi porcjami wylewać na przemian oba ciasta. Piec ok. godz. w temp. 160st.

Komentarze

  • 0
    ds
    Opublikowano

    dwa pokoje z kuchnią

    muszę kiedyś spróbować zrobić ciasto z colą, już kilka przepisów takich widziałam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Monika-twin

    ale ciekawy przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    kiedyś też robiłam na coca coli i pięknie wyrosła
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    taką lubię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !