Sposób przygotowania

Krok 1 / 6

z mąki, mleka, drożdży, cukru, żółtka, oleju i soli zagnieść ciasto. Wyrabiać aż będzie elastyczne. Zostawić do wyrośnięcia w ciepłym miejscu.
W czasie jak ciasto wyrasta zajmujemy się farszem. Grzyby oczyszczamy i myjemy,


Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwona56

    pyszny
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mic

    tegoroczne grzybki?
  • 0
    original
    Opublikowano

    vesenka

    Zeszłoroczne zbiory i zeszłoroczny kulebiak ;) w tym roku jeszcze nie widziałam nic poza kurkami :)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    pyszności
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Przyznam, że jeszcze nigdy nie robiłam kulebiaka. Do nadrobienia.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Stenka

    smakowite danie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !