Sposób przygotowania

Makaron z zupek chińskich zalewamy gorącą wodą i pozostawiamy pod przykryciem na 15minut. W tym czasie dokładnie myjemy i osuszamy owoce. Z truskawek pozbywamy się szypułek i kroimy na cztery części, Pomarańcza, kiwi i ananas obieramy i kroimy w kostkę. Wszystkie owoce ze sobą mieszamy i dodajemy odsączony makaron z zupek chińskich. Dodajemy jogurt naturalny i całość dokładnie mieszamy. Wstawiamy do lodówki na 20 minut. Smacznego!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Andysz

    mmm pycha!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    z takim dodatkiem salatki owocowej jeszcze nie jadłem
  • 1
    original
    Opublikowano

    Janek

    mmm super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    ciekawe

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !