Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

ciemny biszkopt przekroić na pół, jedną część położyć na blaszce, drugą pokruszyć dodać do niej zmielone orzechy, rodzynki namoczone w wódce (razem z wódką), roztopione 2 tabliczki czekolady i wymieszać


Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    świetny pomysł
  • 2
    original
    Opublikowano

    Misiabe

    ciekawy pomysł na fajne ciasto
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    chyba chrupiący jest ...
  • 1
    original
    Opublikowano

    teresa18

    nie ziutulu nie jest chrupiący ale miękki poprzez namoczone rodzynki i alkohol, polecam bogaty w smaku
  • 1
    dr
    Opublikowano

    agataw1990

    pysznie wygląda:)
  • 1
    img_20161130_024927
    Opublikowano

    Habibi

    Bardzo smakowity :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    IwonaKa

    świetny przepis,ciekawe ciasto

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !