Sposób przygotowania

galaretki rozpuścić w 2-ch szkl wody .Tężejącą galaretkę ubić na pianę ze schłodzonym mlekiem . Truskawki ułożyć w płaskim naczyniu zalać masą i włożyć do lodówki pod zamrażalnik na ok 2-3 godz . Wierzch posypać tartą czekoladą. Smacznego!

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    irenka

    pyszny deser
  • 1
    20140724_140457
    Opublikowano

    reniatka

    mniam uwielbiam!
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    pyszny deser
  • 1
    original
    Opublikowano

    AURELKA

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    świetne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    pychota

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !