Sposób przygotowania

Krem do tortów przygotowujemy wg przepisu na opakowaniu. Wkruszamy do niego biszkopty. Dokładnie mieszamy masę i formujemy kulki. Czekoladę roztapiamy w kąpieli wodnej a wiórki kokosowe prażymy na złoty kolor na suchej patelni.

Obtaczamy kulki w wiórkach oraz posypce a niektóre oblewamy czekoladą.

Wstawiamy do lodówki na minimum 15 minut.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    ania20m

    Wyglądają pysznie :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    mniam wygląda świetnie !
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Karolcia12

    super
  • 0
    dsc05018
    Opublikowano

    Pietruszka

    Pomysłowe
  • 1
    original
    Opublikowano

    plocia

    ostatnio robiłam, pyszne
  • 0
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    fajne pomysłowe

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !