Sposób przygotowania

Ziemniaki obieramy zalewamy do 3\4 wysokości i gotujemy pod przykryciem do miękkości potem odcedzamy i zimne zemleć w maszynce , cebulę obieramy pokroić ją w drobna kostkę podsmażamy razem ze zmielonym mięsem , ziemniakami , śmietaną , koncentratem , bułką tartą , posiekaną natka oraz ubitą piana z białek , doprawiamy do smaku . Przygotowaną masę nakładamy do wysmarowanej formy i posypaną bułką tartą szczelnie zamknąć i gotować w kąpieli wodnej przez 60 minut po ugotowaniu lekko przestudzić wyjąć z formy .

Komentarze

  • 1
    beztytulu
    Opublikowano

    marzenciak1985

    mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    bgs1984

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andysz

    ooo wypróbuję;D fajny!
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewelina/bunia

    nigdy nie jadłam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    SYLKA

    cos nowego
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawe ...
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawe ...
  • 2
    original
    Opublikowano

    goofy9

    ciekawe, dla mnie nowość
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    to dopiero pomysł!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    gosia56

    nigdy nie jadłam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !