Sposób przygotowania

Paluszki krabowe rozmrażamy i obieramy z folii.
Ciasto francuskie rozkładamy na blaszce. Na połowie ciasta w równych odstępach układamy paluszki krabowe. Solimy i pieprzymy do smaku. Posypujemy je startym serem i posiekanym czosnkiem. Przykrywamy drugą połową ciasta. Przestrzenie pomiędzy paluszkami delikatnie dociskamy palcem tak,żeby paluszki były dookoła oblepione ciastem. Kroimy na prostokąty (każdy oblepiony ciastem paluszek to jeden prostokąt)
Smarujemy jajkiem.
Pieczemy w piekarniku nagrzanym do 200 stopni przez 15-20 minut.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    ooo moje smaki ! Uwielbiam :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    takich jeszcze nie jadłam
  • 0
    original
    Opublikowano

    ao_12

    takich jeszcze nie miałam okazji próbować

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !