Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

DOMOWY SYROP Z PIGWY !

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

pigwa 1 KG
cukier 1 KG

Przepis i sposób przygotowania na: DOMOWY SYROP Z PIGWY !

PIGWĘ MYJEMY I KROIMY W KAWAŁKI USUWAJĄC NIESIENIE. GOTOWĄ POKROJONĄ PIGWĘ WKŁADAMY DO SŁOIKA ZASYPUJEMY CUKREM I ODSTAWIAMY NA OKOŁO 3-4 DNI. KIEDY PUŚCI SOKI MOŻNA ZLAĆ W BUTELKI LUB DODAWAĆ SOK DO HERBATY BEZPOŚREDNIO ZE SŁOIKA.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

maciek7 25.08.2012 19:51
super
adelajda 22.07.2012 17:47
super ! kiedyś robiłam jak miałam krzak na działce !
kamyk 27.06.2012 20:34
też robię podobny
Dorota59 21.06.2012 10:01
też taki robię-polecam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak