Sposób przygotowania

PIGWĘ MYJEMY I KROIMY W KAWAŁKI USUWAJĄC NIESIENIE. GOTOWĄ POKROJONĄ PIGWĘ WKŁADAMY DO SŁOIKA ZASYPUJEMY CUKREM I ODSTAWIAMY NA OKOŁO 3-4 DNI. KIEDY PUŚCI SOKI MOŻNA ZLAĆ W BUTELKI LUB DODAWAĆ SOK DO HERBATY BEZPOŚREDNIO ZE SŁOIKA.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    też taki robię-polecam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kamyk

    też robię podobny
  • 1
    papryka
    Opublikowano

    adelajda

    super ! kiedyś robiłam jak miałam krzak na działce !
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    maciek7

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !