Sposób przygotowania

Jajka ugotować na twardo, ostudzić i obrać.
Makrelę obrać ze skóry i dokładnie usunąć wszystkie ości.
Kawałki ryby rozgnieść widelcem.
Do ryby za pomocą siatki do sałatek w kroić jajka.
Ogórki i cebulę pokroić w kostkę.
Ogórki mają dużo soku, więc w dłoniach odcisnąć go i odciśnięte wrzucić z cebulą do ryby.
Na koniec dodać musztardę, majonez oraz sól i pieprz do smaku.
Wymieszać pastę i podawać z dowolnym pieczywem.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    ania20m

    wygląda pysznie :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    uwielbiam taką pastę... pychotka z makreli najlepsza :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    uwielbiam taką pastę... pychotka z makreli najlepsza :)
  • 0
    wp_20160725_14_26_53_pro_li
    Opublikowano

    ZEWA

    dla mnie też najlepsza jest z makreli
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magula

    tez taka robie, pyszna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !