Sposób przygotowania

CUKINIĘ OBIERAMY ZE SKÓRY. ŚCIERAMY NA TARCE O GRUBYCH OCZKACH. DOPRAWIAMY SOLĄ I PIEPRZEM I PODSMAŻAMY NA ROZGRZANYM OLEJU. DOBRZE PODSMAŻONĄ CUKINIĘ MIESZAMY Z SEREM STARTYM NA TARCE O GRUBYCH OCZKACH I MIESZAMY. GOTOWĄ PASTĄ Z CUKINII SMARUJEMY CHLEB KŁADZIEMY NA GRILLU I ZAPIEKAMY AŻ SIĘ ROZPUŚCI SER. PYSZNE GRZANKI.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    mniam@ ale bym zjadła takie grzaneczki :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    anulka69

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    bardzo fajne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kamyk

    szkoda tylko , że sezon grillowy się już skończył
  • 1
    original
    Opublikowano

    berys18

    ciekawy pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !