Nowe przepisy na pyszne sałatki

Sposób przygotowania

Jajka ubijamy ze szczyptą soli i pieprzu. Żółty ser ścieramy na tarce o dużych oczkach, mieszamy z jajkami. Wylewamy na płaską blachę (36x34 cm) wyłożoną papierem do pieczenia.
Szpinak rozmrażamy, odciskamy, wykładamy nierównomiernie na masę jajeczną. Pieczemy ok. 15 min w piekarniku rozgrzanym do temp. 170 st. C. Studzimy.
Na omlecie rozsmarowujemy warstwę serka chrzanowego, rozkładamy plastry łososia. Zwijamy w roladę, a następnie zawijamy w folię aluminiową. Schładzamy ok. 6 h.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matriasik

    Rewelacja
  • 0
    original
    Opublikowano

    patusia

    Jakie cudenka. Bardzo apetycznie wyglądają :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    anja3107

    ekstra
  • 0
    original
    Opublikowano

    motylwe

    taka prosta a jakże efektowna:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Monika111

    uwielbiam łososia i szpinak,więc coś dla mnie! :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    fajniutka... mega smaczna :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !