Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

śledź sułtański

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

płaty śledziowe 0,5 kg
cebula 3 szt
koncentrat pomidorowy 1 słoiczek
rodzynki 10 dag
sól do smaku
pieprz do smaku
olej 50-70 ml

Przepis i sposób przygotowania na: śledź sułtański

Płaty namoczyć, porcjować na małe kawałki(ok 3-4 cm).Cebulę pokroić w piórka i podsmażyć na oleju z koncentratem i rodzynkami wcześniej namoczonymi. Przekładać warstwami

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ela6 21.01.2013 16:45
super
Andysz 23.06.2012 11:22
mniam mniam;))
Betka 21.06.2012 16:53
coś nowego!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak