Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

NADZIEWANE FIGI

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

figi
orzechy włoskie

Przepis i sposób przygotowania na: NADZIEWANE FIGI

Obciąć wierzchołki fig, naciąć w poprzek, nie docinając do końca, do środka każdej włożyć połówkę włoskiego orzecha. Nadziewane figi są super do różnych koktajli. SMACZNEGO !!!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Justyna87 20.06.2012 23:07
fajne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak