Sposób przygotowania

Żeberka wieprzowe nacieram z dwóch stron nacieram solą i pieprzem czarnym. Do oddzielnej miseczki wlewam colę. Wsypuję pieprz biały oraz ziołowy. Dodaję jeszcze przyprawę do gyrosa oraz keczup. Dokładnie mieszam. Tak przyrządzoną mikstura smaruję żeberka i odstawiam do lodówki na noc. Następnego dnia żeberka wkładam do rękawa i zapiekam około 2 godzin w temperaturze 180°C. Podaję z ziemniaczkami. Smacznego.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Ciekawy przepis :)
  • 3
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    duży plus
  • 2
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    na pewno były znakomite, jak zawsze u ciebie
  • 1
    original
    Opublikowano

    mufinka79

    uwielbiam takie żeberka
  • 1
    original
    Opublikowano

    natii3624

    super wygląda :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    takich nie jadłam ,wyobrażam sobie jakie są smaczne.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Miki

    muszę spróbować
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andysz

    supeer;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andysz

    supeer;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    ALAGOR

    ciekawa kompozycja
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewelinapac

    Nigdy nie robiłam mięsa w coli, ale chyba się skuszę

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !