Sposób przygotowania

Mięso mielone wyrabiamy z jednym jajkiem, ok 2 - 3 łyżkami bułki tartej i przyprawami. Z pieczarek usówamy nóżki. We wgłębienie po nóżce nakładamy farsz mięsny. Tak przygotowaną pieczarkie panierujemy w mące, w rozbełtanym jajku doprawionym solą i pieprzem oraz w bułce tartej. Smażymy na wolnym ogniu na złoty kolor.
Smacznego!

Komentarze

  • 1
    56
    Opublikowano

    Sroczka

    Lubię takie nadziane pieczareczki.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Emiliozo

    wprost idealne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    super na obiad
  • 1
    original
    Opublikowano

    rjustysia

    Bardzo lubię takie pieczarki :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    hahanka

    na pewno spróbuję
  • 1
    original
    Opublikowano

    Stenka

    smaczne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kasiek

    bardzo fajny pomysł
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Botwinka

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    edi

    uwielbiam pieczarkowe dania;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Adam/ZUB3R

    pyszne pieczareczki
  • 1
    original
    Opublikowano

    gosia1988

    lubię takie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Bardzo apetyczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    ONY_za_kare

    smaczne danie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !