Sposób przygotowania

Zmielone orzechy wymieszać z pokruszonym ciastem drożdżowym i cukrem. Dodać rum, sok cytrynowy i trochę startej skorki cytrynowej. Wlać mleko z rozpuszczona czekolada i wyrabiać, aż powstanie plastyczna masa. Następnie uformować kulki o średnicy ok. 4 cm i obtoczyć je w kokosie.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    fantastyczny smakołyk
  • 2
    original
    Opublikowano

    dianix

    sama nigdy nie robiłam
  • 0
    papryka
    Opublikowano

    adelajda

    na pewno smakowite, szkoda że bez zdjęcia !1
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    smaczny deser
  • 3
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    ale pychotka :-)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    bardzo smacznie wyglądają
  • 3
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    świetne są te trufle
  • 1
    original
    Opublikowano

    berys18

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    sara1

    pychotka
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    wspaniały pomysł,brawo!
  • 2
    original
    Opublikowano

    jeta72

    prawdziwa pychotka :-)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Pusia

    fajny przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorian

    smaczne trufle
  • 1
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    muszą być pyszne!!!
  • 3
    original
    Opublikowano

    Ola1young

    bardzo apetyczne,pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    apetyczne zjadłabym :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !