Sposób przygotowania

Mięso umyć, osuszyć. Czosnek zmiażdżyć, rozetrzeć z solą, pieprzem i natrzeć mięso. Szałwią i tymiankiem obsypać mięso. Uło­żyć je w brytfannie i skropić olejem. Wstawić do piekar­nika o temperaturze 200°C i piec godzinę. Gdy schab się zrumieni, podlać wodą, a potem, co 1 minut pole­wamy wytworzonym sosem

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    znakomite
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wacław

    bardzo lubię
  • 3
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    ja też :-)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mic

    przepyszny schabik
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    smaczny
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    smaczny taki swój domowy
  • 0
    original
    Opublikowano

    berys18

    pyszne mięsko
  • 0
    original
    Opublikowano

    berys18

    pyszne mięsko
  • 1
    original
    Opublikowano

    AURELKA

    uwielbiam
  • 2
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pyszny
  • 1
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    pyszny,taki lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beata23

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    fajny, taki aromatyczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    taki schabik to prawdziwy rarytasik :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Marzena34

    świetny ,na niedzielny obiad
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    pyszności...
  • 2
    original
    Opublikowano

    m1monika

    uwielbiam :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Malgorzata549

    dobry pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    erym

    pieknie upieczony, idealny wrecz!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    pyszne mięsko

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !