Sposób przygotowania

Kaszankę dobrej jakości z kaszy gryczanej , każdy kawałek nakłuć z wszystkich stron wykałączką.Ułożyć kaszankę w misce . Następnie zalać piwem, wstawić do lodówki na pól godziny. Liście sałaty umyć , osuszyć.Kaszankę wyciągnąć z piwa, oprószyć przyprawą , czosnkiem mielonym. Położyć na rozgrzanym grillu. Grillować z obu stron . Podawać na liściach sałaty np z grzankami z bagietki.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Dariusz8

    pyszna kaszanka
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    madzialena19

    Tak przyrządzona kaszanka jest pyszna.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !