Sposób przygotowania

Białka oddzielamy od żółtek. Białka ubijamy z cukrem. Następnie dodajemy mąkę, kakao i proszek do pieczenia, delikatnie mieszamy. Okrągłą formę smarujemy olejem, wykładamy pergamin i wlewamy ciasto. Pieczemy w temperaturze 180 stopni przez 35minut. W tym czasie przygotowujemy krem według przepisu na opakowaniu. Po ostygnięciu placka rozcinamy go i smarujemy przygotowanym kremem. Na wierzch posypujemy cukier puder. Schładzamy w lodówce co najmniej pół godziny. Smacznego!

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    agunesu

    wyglada przepysznie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    karolina1869

    apetyczne ciacho
  • 2
    original
    Opublikowano

    Andysz

    rewelacja;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Marta1986

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna152

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna152

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna152

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Janek

    genialne, zdecydowanie smaczne to!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    pyszny deser
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    wlicka

    mmm super;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !