Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Do wysokiego naczynia wlać mleko i oranżadę.
Wbić jajka, dodać sól, olej, mąkę i kakao i zmiksować do momentu aż ciasto będzie miało jednolitą konsystencję.
Na rozgrzaną patelnię do naleśników wlewać porcję ciasta łyżką wazową i rozlewać ciasto po powierzchni patelni.
Smażyć naleśniki na złoty kolor z obu stron.


Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    smaczne
  • 0
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    kto nie lubi naleśników ? mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andysz

    na pewno dobre;)
  • 0
    wp_20160725_14_26_53_pro_li
    Opublikowano

    ZEWA

    oj dobre, dobre.........

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !