Sposób przygotowania

Białka ubić na sztywno, nadal ubijając dodawać żółtka oraz cukier. Następnie stopniowo dodawać mąkę, olej, ocet i proszek. Ciasto wylać na torownicę wyłożoną papierem i piec około 30 minut w temp. 170 stopni. Śnieżkę przygotować wg przepisu na opakowaniu. Biszkopt przekroić na pół, przełożyć połową bitej śmietany. Drugą połową śnieżki posmarować wierzch biszkoptu, na to ułożyć owoce. Chwilę schłodzić i jeść. Smacznego.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    jakiej wielkości tortownica?
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    agunesu

    smakowite
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andzia1977

    jakie cudo
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andzia1977

    jakie cudo
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    bardzo apetyczny
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    ewka1978

    wygląda przepysznie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !