Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Na patelnie wlewamy olej i wrzucaamy posiekaną cebulę. Po ok. 3 minutach dodajemy mrożony szpinak, sól i dusimy pod przykryciem, aż szpiank się rozmroził. W międzyczasie na parze gotujemy brokuła, rozgniatamy do puree i dodajemy do szpianku. Na koniec dodajemy wyciśnięty czosnek i śmietanę i poduszamy minutkę.


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    fijolek91

    pysznie wyglądają:)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Mati3

    ekstra:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mati3

    ekstra:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Papryczka

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Sylwia26

    mniam :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    ika1

    A po co w składnikach;żółty ser, mleko, mąka i ser topiony?
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    ze szpinakiem są po prostu niebiańskie :)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    ciekawe
  • 2
    original
    Opublikowano

    teresa18

    pyszności
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    świetne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !