Sposób przygotowania

Brzoskwinie myjemy dokładnie, kroimy na pół i wyciągamy pestkę. Połówkę brzoskwini owijamy plasterkiem boczku i nabijamy na wykałaczkę. Z drugą połówką robimy to samo i nabijamy na tą samą wykałaczkę, lekko dociskając do siebie. Powtarzamy czynność z kolejnymi. Gotowe grillujemy ok 7-10 min. Smacznego !!

Komentarze

  • 5
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Ciekawe połączenie składników :)
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Kasia96

    Na pewno wypróbuję.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    szkoda, że nie ma pogody na grilla
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    z daktylami też dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    ciekawe połączenie ;)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Fajny pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !