Sposób przygotowania

Posiekaną rzeżuchę dodać do masła, utrzeć, dodać do smaku sól, dokładnie wymieszać. SMACZNEGO !!!

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    ale dlaczego masło roślinne?! i gdzie ilości składników?
  • 2
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    Bo chociażby jest miękkie i dostępne na rynku od około lat siedemdziesiątych ... bo podaje się je dzieciom, bo doskonale nadaje się do wymieszanie go z posiekaną rzeżuchą. Ale oczywiście Pani smakuje konkretna margaryna, czy nie wiem... masło, proszę modyfikować przepis do swoich potrzeb. Ja udostępniłam swój pomysł. Ilość składników poniżej: 1/2 opakowania małego masła roślinnego (tj. 125 g) proszę dać ok. 5 łyżek posiekanej rzeżuchy. Proszę przyprawić, według gustu do smaku solą. Gdyby były jakieś wątpliwości proszę pytać odpowiem na wszelkie.
  • 0
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    Eliza, dziękuję za wyczerpujące wyjaśnienia :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !