Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

MASŁO Z RZEŻUCHĄ

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

masło roślinne
sól

Przepis i sposób przygotowania na: MASŁO Z RZEŻUCHĄ

Posiekaną rzeżuchę dodać do masła, utrzeć, dodać do smaku sól, dokładnie wymieszać. SMACZNEGO !!!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

SmacznaPyza 11.07.2012 21:33
Eliza, dziękuję za wyczerpujące wyjaśnienia :)
ElizaT 20.06.2012 22:45
Bo chociażby jest miękkie i dostępne na rynku od około lat siedemdziesiątych ... bo podaje się je dzieciom, bo doskonale nadaje się do wymieszanie go z posiekaną rzeżuchą. Ale oczywiście Pani smakuje konkretna margaryna, czy nie wiem... masło, proszę modyfikować przepis do swoich potrzeb. Ja udostępniłam swój pomysł. Ilość składników poniżej: 1/2 opakowania małego masła roślinnego (tj. 125 g) proszę dać ok. 5 łyżek posiekanej rzeżuchy. Proszę przyprawić, według gustu do smaku solą. Gdyby były jakieś wątpliwości proszę pytać odpowiem na wszelkie.
SmacznaPyza 20.06.2012 21:01
ale dlaczego masło roślinne?! i gdzie ilości składników?

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak