Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

KANAPKOWA PASTA ZE ŚLEDZI, CEBULKĄ I SZCZYPIORKIEM

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

filety śledziowe
szczypior posiekany
majonez
sól

Przepis i sposób przygotowania na: KANAPKOWA PASTA ZE ŚLEDZI, CEBULKĄ I SZCZYPIORKIEM

Z filetów zdjąć skórę a następnie zmielić, dodać poszatkowaną cebulę, posiekany szczypior, majonez oraz sól do smaku, wszystko dokładnie wymieszać. SMACZNEGO !!!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Mariposas 26.08.2012 20:55
ciekawy pomysł, oryginalny

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak