Sposób przygotowania

Krok 1 / 5

Drożdże rozpuszczamy z cukrem, następnie dodajemy połowę ciepłego mleka oraz 0,5 szklanki mąki - dokładnie mieszamy i odstawiamy na 25 minut do wyrosnięcia.


Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    niedozywiona

    u mnie ani śladu jagód, a na jagodzianki ledwo jagodowe z piekarni nie mam ochoty więc chyba muszę Cię znaleźć i zjeść to :D
  • 1
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    świeżo pieczone ciacho :) 2 godzinki temu wyjęłam z piekarnika także zapraszam :) własnie pasteryzuje konfitury jagodowe, bo dziś trochę uzbierałam :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ale bogato nadziana jagodami....
  • 2
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    Ja nie mam cierpliwości i jagód nie zbieram. Idę na łatwiznę i kupuję... A na struclę się piszę :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    sylwia / sytofala

    oj pysznie jagodowo :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    rjustysia

    Wygląda obłędnie :)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    mariusz14

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Natalia40

    rewelacja
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andysz

    cudo;)
  • 2
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    uwielbiam takie jagodowe pyszności

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !